2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
AUDIORENT EVENT hang-és látványtechnika
1144 Budapest, Ond vezér útja 31.       audiorent.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Cégünk nyolc éve foglalkozik rendezvények audiovizuális kivitelezésével. Az Önök által szervezendő programokhoz ajánljuk rendezvénytechnikánkat. Hang-és látványtechnikánk konferenciák, gálaestek, bálok, fesztiválok, kiállítások, sportesemények és színpadi előadások meghatározó része. Több éves tapasztalatunk felkészültségünk és világszínvonalú berendezéseink segítik a kristálytiszta hangzás és a sokszínű látvány tökéletes megvalósítását. Megrendelőink közé kultúrális intézmények, művészeti csoportok, valamint a hazai és a nemzetközi piacon ismert cégek tartoznak.

Főbb szolgáltatások

hangtechnika fénytechnika vetítéstechnika színpadtechnika szolgáltatás értékesítés

Referenciák

Megrendelőink közé kultúrális intézmények, művészeti csoportok, valamint a hazai és a nemzetközi piacon ismert cégek tartoznak.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.