A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

AVIS Autókölcsönző, Járműbérlés - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
AVIS Autókölcsönző
      www.avis.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Több, mint 50 évre visszatekintő múltjával az Avis neve szerte a világon az autókölcsönzés szinonímájává vált. Évente üzletemberek és turisták milliói látogatják meg a több mint 160 országot felölelő hálózat mintegy 4200 állomásának valamelyikét, hogy az Avis által kínált közel 370 000 autót számláló flottából a számukra leginkább megfelelő gépkocsit kikölcsönözzék.
Az Európa, Afrika és Közép Kelet divízióban az Avis 96 ország 2799 állomásán képviselteti magát.

A Magyarországi piacon több mint 25 éve jelenlevő Avis 1996 májusától teljesen új keretek között folytatja működését. Kelet - közép európai viszonylatban a magyar Avis képviselet úttörőként vállalta - az anyacég berkeiben egyébként gyakorta alkalmazott - stratégiát átalakulása kivitelezéséhez. Az ún. Management Buy-out révén, az eddigi management az elmúlt évtizedek tapasztalatát hasznosítva, immár mint licensee tulajdonos áll az Avis Magyarország élén és újult erővel veszi fel a harcot az autókölcsönzés területén ügyfeleinek minél magasabb szintű megelégedését megcélozva.

Az Avis Magyarország jelenlegi és leendő ügyfelei bizonyosságot nyerhetnek afelől, hogy a majdnem fél évszázados múltra visszatekintő "We try harder" jelmondat szelleme továbbra is fémjelzi a cég üzleti politikáját.

Főbb szolgáltatások

Tartós bérlet - Maxirent
A rövid távú bérleteken kívül lehetőség van az autók hosszú távon történő kölcsönzésére, melynek keretében a tervezett futamidőnek megfelelően "testreszabott árakkal" és teljeskörű szolgáltatáscsomaggal kívánjuk kivívni az ügyfelek megelégedését.

Az alábbiakban részletezzük az általunk kínált tartós gépjármű bérleti lehetőségeket a minimum 31 - maximum 330 napos (1-11 hónapos) bérleti periódus (Maxirent) esetén.
A Maxirent termék előnye, hogy a bérleti díjak havonta csökkennek a 6. bérleti hónapig majd a 6. hónaptól a 11. hónapig állandósulnak. A bérleti periódus az első bérleti hónap végéig nem megbontható.
Ha a bérleti szerződés az első bérleti hó után a bérleti hó közben felbontásra kerül, a megbontott bérleti hónapot megelőző hónap havi díjának 1/30 -ad része kerül bérleti naponként számlázásra. Egy bérleti nap 24 órát jelent. Ha a bérlet 59 perccel meghosszabbodik, egy újabb teljes bérleti nap díja kerül felszámolásra. Egy hónap az első bérleti hónap esetében 31, a további bérleti hónapok esetében 30 napból áll.
A bérleti díj tartalmazza a korlátlan kilométer futást, a törés- ill. lopásbiztosítást.
Amenniyben az autó a bérlő hibáján kívül eső okból meghibásodik, ingyenes csereautót bizotsítunk.
A bérleti díj nem tartalmazza az ÁFA-t, az üzemeltetési díjat, a benzinköltséget, a biztosítási önrészt, a reptéri pótdíjat, ill. egyéb díjakat.
A Maxirent konstrukciónál a bérbevevő -az autó átadásakor- előre alá írja az általa igénybe venni kívánt időszak bérleti szerződéseit, így nem szükséges minden egyes bérleti hó végén a telephelyen megjelennie, és az új bérleti szerződéseket aláírnia.
A Maxirent szolgáltatásnál a bérbevevőre az Avis általános bérleti feltételei vonatkoznak, melyet a bérleti szerződés hátoldala ismertet. A másodvezető illetve a speciális tartozékok felsorolása minden egyes bérleti szerződésen feltüntetésre kerül.

Referenciák

Avis Leasing
Az Avis tartósbérleti és flottakezelési szolgáltatásokat nyújtó üzletága önálló szervezetként folytatja tevékenységét Avis Leasing márkanév alatt. így hangsúlyozza, hogy erre a területre a jövőben nagy hangsúlyt fektet. A cég elsősorban nagyvállalatok gépkocsiparkjainak kezelésére koncentrál és összetett, ún. "full service leasing" szolgáltatást kínál az ügyfeleknek. Ez magában foglalja a megrendelő számára legkedvezőbb gépkocsi - összetétel kiválasztásától kezdve, a finanszírozáson és teljeskörű biztosítási ügyintézésen keresztül, a karbantartáson át az adminisztrációig minden, a gépkocsi fenntartásával kapcsolatos tevékenységet.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.