A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Actual Events, Rendezvényszervezés - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Actual Events
1125 Budapest, Felhő u. 5/c.       www.webtravel.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Konferenciák, kongresszusok, üzleti találkozók és egyéb rendezvények teljes körű megszervezését és lebonyolítását vállaljuk. Különböző helyszíneket, változatos programokat kínálunk. A rendezvény idejére biztosítjuk a szükséges: o Cateringet o Hostesseket o Technikai berendezéseket o Szállásfoglalást Emellett ügyfeleink rendelkezésére állunk városnéző program megszervezésével, busz-rendeléssel, kulturális program ajánlással és szervezéssel, tolmács szolgálat biztosításával.

Főbb szolgáltatások

Konferenciák, kongresszusok, üzleti találkozók és egyéb rendezvények teljes körű megszervezését és lebonyolítását vállaljuk.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.