A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Adina Apartment Hotel Budapest, Hotelek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Adina Apartment Hotel Budapest
1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 52-54.       www.adina.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Az Adina Apartment Hotel Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő, a számos irodaháznak és üzletközpontnak otthont adó kerületében, a 13. kerületben található. A Duna-part, a West End City Center, számos üzlet, étterem és szórakozóhely csupán néhány perces sétára vannak a szállodától. Budapest nevezetességei, a pályaudvarok valamint a repülőtér autóval és tömegközlekedési eszközökkel jól megközelíthetőek.

Az Adina Apartment Hotel Budapest üzleti és szabadidős célú tartózkodások esetén egyaránt tökéletes választás, ahol vendégeinket szállodai szolgáltatásokkal bővített otthon kényelme várja. A szállodai szobák és lakások légkondicionáltak, jól felszerelt konyhával, modern audiovizuális berendezésekkel, közvetlenül is hívható telefonvonallal és szélessávú Internet csatlakozással rendelkeznek.

Az Adina Apartment Hotel Budapest tökéletes helyszín rendezvények lebonyolítására is. Természetes megvilágítású konferenciatermeink és a szálloda halljából nyíló belső kert a komoly munkán túlmenően, kellemes összejövetelek, üzleti reggelik és ebédek, teadélutánok és klub rendezvények helyszínéül szolgálhatnak. Szállodánk őrzött mélygarázsa a vendégek rendelkezésére áll, hogy a rendezvény még gondtalanabbul teljen.

Rendezvénytermeink egyaránt alkalmasak konferenciák, szemináriumok, üzleti találkozók, vezetőségi értekezletek, tréningek lebonyolítására is. Az audiovizuális eszközök széles választékával felszerelt különtermek befogadóképessége 10-140 főig terjed.

Ezen kívül az apartmanok is kiváló helyszínéül szolgálhatnak kisebb létszámú, mintegy 15 főig terjedő rendezvények, interjúk, zártkörű tárgyalások lebonyolítására. E rendezvények esetén igény szerint készítünk be szendvicseket és frissítőket konyhájába, főétkezések apartmanban történő felszolgálását is szívesen vállaljuk.

Főbb szolgáltatások

- 97 szállodai szoba & apartman (35-110 m2 közötti méret)
- Összenyitható apartmanok
- Tágas apartmanok üzletemberek és családok részére
- Speciálisan felszerelt apartman mozgáskorlátozottak részére

- Különtermek természetes fénnyel
- Meetingek, tréningek, konferenciák szervezése

- Mélygarázs

- 17 méteres fedett uszoda, pezsgőfürdő, szauna, gőzfürdő, fitness terem, masszázs
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.