A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Alexander Party Service Kft., Party szervezés - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Alexander Party Service Kft.
1161 Budapest, József u. 62-64.       www.alexander.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Az Alexander 1993-ban alakult, tevékenységi köre a teljes körű rendezvényszervezés, vendéglátás, catering. Lelkes szakembergárdája magas színvonalú munkájának köszönhetően mára a rendezvényszervező piac egyik meghatározó, vezető cége lett.
Az Alexander által lebonyolított rendezvények nagy része komplex megbízás, amely a helyszín, a dekoráció, a berendezés, a technikai eszközök biztosításán át, a vendéglátáson keresztül minden egyéb kiegészítő szolgáltatást is magába foglal. Szolgáltatásai saját kapacitásra épülnek, ezért elérhető, korrekt, értékarányos árat tud biztosítani.
Több éve együtt dolgozó állandó munkatársaik létszáma jelenleg 64 fő. Felkészültségük és az elmúlt évtized során több mint 3000 lebonyolított rendezvény szakmai tapasztalata garanciát jelent a magas színvonalú minőségi szolgáltatásra.
Központi, saját tulajdonú telephelyén korszerűen felszerelt irodaház, modern konyha, nagy alapterületű raktárbázis, logisztikai központ biztosít kitűnő hátteret a munkához.

Főbb szolgáltatások

-bemutató,
-ünnepség,
-bál,
-csapatépítés,
-divatbemutató,
-előadás,
-esküvő,
-fogadás,
-konferencia,
-kreatív rendezvény,
-sajtótájékoztató,
-termékbemutató.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.