A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Anda Present , Ajándéktárgyak - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.01.20.
Sebestyén
  2018 január  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Anda Present
1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8.       www.andapresent.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Az Anda Present Kft. 1995-ben alakult magyar tulajdonú magánvállalkozás, ma már a hazai ajándéktárgy-piac meghatározó szereplője. Cégünk az elmúlt nyolc év alatt rendkívül dinamikus fejlődésen ment keresztül mind a termékek és szolgáltatások kínálatát illetően, mind pedig a forgalom és a létszámbővülés tekintetében. A dinamizmust jól érzékelteti, hogy a cég kétévenként közel megkétszerezi a forgalmát!

Főbb szolgáltatások

-Igény esetén a kiválasztott terméket egyedi, céges emblémával ellátva szállítjuk. Saját emblémázó műhellyel rendelkezünk. Gravírozást, tamponnyomást, szitanyomást, hímzést szintén vállalunk. Az árak a darabszám és a kiválasztott technológia függvényében változnak.
-Exclusive katalógusunk termékei folyamatosan elérhetők, ezért ebben az esetben akár egy hetes szállítást is vállalunk. A szállítási határidőt csak az emblémázási idő növelheti.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.