A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Andrássy Palota Konferenciaközpont, Konferencia helyszínek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Andrássy Palota Konferenciaközpont
1062 Budapest, Andrássy út 62.       www.andrassypalota.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Az 1880-ban Bobula János építészmester által építtetett Andrássy út 62. Sz. alatti épület változatos történelme után, 2002. május 30-án, mint rendezvény és konferencia helyszín nyitotta meg újra kapuit. A nagy magyar királyokról és királynékról elnevezett rendezvény és konferencia termeink a háromszintes palota jellegű épület földszinti, első és második emeletén találhatóak.

Főbb szolgáltatások

Konferenciákon kívül termeink kiválóan alkalmasak oktatások, vezetői értekezletek, szekcióülések, aukciók, kiállítások, koncertek, szellemi sportversenyek, sajtótájékoztatók, meghitt hangulatú osztálytalálkozók, valamint nagyobb létszámú esküvők, céges rendezvények és partner partik lebonyolítására is.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.