A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Aphrodite Hotel Göd, Hotelek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Aphrodite Hotel Göd
2131 Göd, Nemeskéri u. 33.       www.aphroditehotel.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Az Aphrodite Hotel Budapesttől mindössze 30 km-re található a Nemskéri-Kiss Kúria gyönyörű ősfás parkjában a gödi termál strand mellett. Kellemes hangulatú, minőségi szobákkal várjuk kedves Vendégeinket. A szobák mindegyike saját fürdőszobával, TV-vel, telefonnal, internet csatlakozási lehetőséggel, minibárral rendelkezik. Teljesen felszerelt konyhákkal apartman szobákat is tudunk biztosítani. A St. Hubertus Étteremben kiváló hal-, és vadételek, magyaros, illetve kimondottan wellness konyha remekei egyaránt megatlálhatóak. Különböző wellness programokkal tudják idejüket még kellemesebbé tenni az idelátogatók. Magán, és céges rendezvényeket, konferenciákat zárt térben akár 180 főig, míg szabdtéren 1000 főig is tudunk szervezni.

Főbb szolgáltatások

17 szobás szállás,
Rendezvény helyszínek (borpincék, konferenciatermek, bálterem, stb.),
Rendezvény lebonyolítása,
Szépségápolás (kozmetika, masszázsszalon, szauna, szolárium, mágnes-, és fényterápia, stb.).

Referenciák

Számtalan esküvő, családi, baráti rendezvény
Dunamenti Tűzvédelem Rt.
Anest-R Rt.
Samsung Rt.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.