2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Arc és Testfestés
      www.arcfestes.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A gyermekekkel való jó kapcsolatom miatt kezdtem el 2000-ben arcfestéssel foglalkozni, amely az egyetem mellett jó munkalehetőségnek tűnt. Az arcfestésből indult a bálokon, farsangi rendezvényeken nagy sikereket arató velencei arcfestés, majd a nagyobb felületekre való testfestés, utána pedig a hennázás művészetének rejtelmeibe vetettem magam.
Mára már nem csak a napi megélhetésemet jelenti a művészet eme egyedi formája, hanem hobbit és kikapcsolódást is. Idővel az elégedett megrendelők sokasága miatt szükségszerűvé vált egy csapatösszeverbuválása, akik hasonló lelkesedéssel és meggyőződéssel vetik bele magukat a munkába.
Remélem, Ön is örömét leli az oldalam láttán, legyen ügyes kezű édesanya, rendezvényszervező, vagy arcfestő, aki szeretne eme vidám csapat tagjává válni.

Főbb szolgáltatások

-gyermek arcfestés,
-felnőtt arcfestés,
-hennafestés,
-testfestés,
-UV festés.

Referenciák

Habostorta bulik
Autós nyílt napok, lásd az arcfestésnél
Sziget fesztivál
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.