A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Art Magic 4 Bt., Tüzijáték- és pirotechnika - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Art Magic 4 Bt.
1039 Budapest, Bálint György utca 12.       www.tuzjatekok.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Cégünk 2002-ben alakult, tűzijátékkal régóta foglalkozó, tapasztalt pirotechnikusokból, lelkes szakemberekből áll, akik a TŰZ varázsát eddig nem ismert módon, művészi kidolgozással mutatják be. A rendezvények színvonalát a bőséges termékek választékával tudjuk színesebbé és gazdagabbá varázsolni.
A tűzijátékaink bevezetése egyedülálló látványossággal kezdődik: Magyarországon csak nálunk látható szabadalmunk: a színes lángokkal égő kelyhek (sárgászöld, mandarin, égszínkék, arany-sárga, lila, smaragdzöld, bíborvörös és fehér), melyeket minden alkalommal bemutatunk a nálunk rendelt tűzijátékokban teljesen INGYEN, vagy önálló műsorban melyhez nem kell hatósági engedély lángshow-ként a színes feliratokkal együtt. Ezek valódi, 15-20 percig folyamatosan égő színes lángok (8- 35 cm átmérőjű különleges fémedényekben) és égő betűk, alakzatok (0,5-1 méteres nagyságban alumínium lemezen), NEM technikai trükkel előállított virtuális látványosság, hanem folyamatosan égnek.
Célunk, ezeknek a színes látványosságoknak minél szélesebb körű bemutatása, megismertetése az egész világgal, mert tudomásunk szerint ehhez hasonlót sehol nem lehet látni.
A tűzszökőkutak, a csodálatos szivárvány színeiben égő kelyhek és színes fáklyák, lángoló színes feliratok éppúgy repertoárunkba tartoznak, mint az égre rajzolódó színes virágcsokrok, arany- és ezüstszínű kókuszpálmák, színes gömbök, ropogó és fütyülő hanghatások, valamint ezüst és arany fűzfák, melyek a legvégén különböző színekben kivirágoznak.

Főbb szolgáltatások

Tűzijátékaink az amerikai tűzijáték versenyek mintájára és a japán Takeo Simizu ajánlásainak megfelelően, illetve egyéni elemek alkalmazásával, a helyi adottságok figyelembe vételével vannak összeállítva.
A helyszínek adottságainak megfelelően helyezzük el a színes lángokat, esetenként 2x7 darabot is. A jobb láthatóság érdekében lehetőleg lapos épületek tetejére, vagy oszlopokra helyezzük, így a sötétben olyan látszatot keltenek, mintha a levegőben lebegnének.
Esküvőkön, születés és névnapokon a színes lángokkal együtt gyújtjuk meg cégünk másik különlegességét, a zselés anyagból készült színes tűzfeliratokat (név, évszám, alakzat) és a színes fáklyákat is, melyek a színes lángokból lettek kifejlesztve.
Tűzijátékaink látványosabbá tétele érdekében szeretjük a tűzijáték eszközöket lehetőleg lapos tetejű épületekre telepíteni, ezzel a nézőkben maradandó élményt hagy a műsorunk.
A tűzijáték sejtelmes zenei aláfestéssel kezdődik, mely végigkíséri a műsort. Rövid idő elteltével egy erős hanghatás (titánbomba) jelzi a tűzijáték kezdetét. A zene indulása előtt már égnek a színes lángok, tűzfeliratok és fáklyák, melyek a tűzijáték alatt is folyamatosan láthatók.
A színes lángok mögött recsegő hanghatással ezüstszínű szikraszökőkutak (melyeket szintén oszlopokra, vagy magasabb helyre helyezünk, a jobb láthatóság érdekében) sisteregnek és ropognak az ég felé, látványos tűzfalat alkotva.
Ezt követően a kisebb termékektől a nagyobbak felé haladva folyamatosan, az égen több szinten látható az összeállított tűzijáték látványosság, mely felvonultatja a lehető legváltozatosabb és leglátványosabb tűzijáték féleségeket. A tűzijáték telepek és bombák az égbolt lehetőségeit kihasználva nemcsak függőlegesen, hanem különböző irányokban és formákban kerülnek kilövésre, mellyel adott esetben az égbolton akár egyszerre 120 fokos kiterjedésű látvány érhető el. A dinamikus, pergő műsor tartalmaz különböző méretű és színű tűzijáték elemeket: az égbolton kirajzolódó színes virágcsokrokat, gömböket, arany és ezüstszínű kókusz

Referenciák

Média: Margitszigeti Szabadtéri Színpad: Verdi Nabucco, Ruttkai Éva színház, Erzsébet-ligeti színház, RTL klub-ValóVilág (színes lángok), Fix.tv
Éttermek: Gundel étterem, Udvarház étterem (Hármashatár hegy), Fenyőgyöngye étterem, Fehér Hattyú étterem (Verőce), Forgó étterem (Dunabogdány), Autógrill (Szigetszentmiklós), Gombás étterem (Pestszentlőrinc), Rozmaring Kertvendéglő (Bp.), Gerje étterem (Cegléd), Szeghalom
Hotelek, klubbok: Hotel Liget, Stefánia Palota, Pécsvárad (István Király Kastélyszálló), Hotel Füred (Balatonfüred), Hotel Marina-Port (Balatonkenese), H.M. vendégház (Margitsziget), Hotel Nimród (Dobogókő), Silver Klub (Gödöllő), Telki Vadászkastély, Visegrád (Salamon torony) Misefa Kastélyszálló, Hotel Római (Bp.), Verseg-Fenyőharaszt (Kastélyszálló), Hotel Ózon (Mátraháza), Events Hall: RedBulli (Hajógyári sziget) Hotel Panoráma (Siófok), Hotel Orientál (Bp.), Seregélyes Kastélyhotel, Hotel Panda (Budapest), Szent István Egyetem, Pilisszentkereszt, Lázár lovaspark, Park Hotel (Miskolctapolca)
Autós bemutatók: Suzuki (Esztergom), Porsche M5, Porsche Győr, Porsche Pest, Interkontakt cégcsoport, BMW 5-ös Limousine bemutató, Renault Truck Győr
Céges rendezvények: ING Bank Rt. T-Mobile (Sting koncert), CSMBt. (Dunakeszi), Gyöngyösi Hűtőház, Bolyai János Katonai. Műszaki. Főiskola, Schneider Electric Hungária Rt, Informatikai Vállalkozások Szövetsége, RS Bútor Áruház
Önkormányzatok, művelődési házak: Tóalmás: Bajor Sörfesztivál, Kispesti Napok, Gyöngyöstarján, Nagyréde (szüreti napok), Újpesti Napok (K. megyeri Müv. Közp.), Szűcsi (szüreti napok), Wekerlei Napok, Ferencvárosi Napok (Bakáts tér), Csili Művelődési Ház (Pesterzsébet), Csigaház Művelődési Ház (Rákoscsaba), Tarnaméra, Solymári Búcsú, Cserkeszölő, Abony, Valkó, Öcsöd, Biatorbágyi Viadukt (EU csatlakozás), Petőfi csarnok-Hooligans koncert
2004. augusztus 20-i tűzijátékaink: Gyöngyös, Abony, Maglód, Kóka, Rákócziújfalu
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.