2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
BÁL-NA Produkció
2483 Gárdony, Harcsa u. 2.       www.bal-na.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztel bennünket. Cégünk közel egy évtizede tesz kísérletet arra, hogy a rendezvény-, műsor-, és programszervezés időnként álló, egyébként zavaros vizéből szigetként emelkedjen ki. A környezeti hatások miatt - tudjuk - talpalatnyi képződményünket folyamatosan erősíteni, korszerűsíteni kell. Folyamatosan bővülő fejlődő rendszerünk mindig újabb területekkel bővül.
Hogy valójában mivel is lehetünk az Ön segítségére ?
Az alábbiakban mindenre fény derül......
Minden további egyedi elképzelés megvalósításában partnerek vagyunk.

Főbb szolgáltatások

A BÁL-NA Produkció STÉG Rendezvény- és Műsorszervező irodája az Ön segítségére lehet:

Promóciók, rendezvények, céges partyk, fesztiválok, majálisok, gólyabálok, szalagavatók, utcabálok, áruházmegnyitók, illetve egyéb rendezvény fellépőinek, technikai feltételeinek biztosításában.


Referenciák

-Nemzetközi VW Bogár Találkozók - Gárdony 1991-től folyamatos
-IKEA - 24 órás nyitvatartás kirérő rendezvény 2000
-BORSODI SÖR - laktanya turné - 2000-től folyamatos
-PÖTTYÖS Strandröplabda verseny - Diáksziget 2001
-Rendőrnap
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.