A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

B&B Kristály - Kristály Nagykereskedelem, Rendezvényszervezés - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
B&B Kristály - Kristály Nagykereskedelem
1142 Budapest, Sárköz u. 5       www.kristall.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

1993-óta forgalmazunk Magyarországon kristályfigurákat, 1999-ben csehországi partnerünknek köszönhetoen sikerült áttérni a saját gyártásra. A figurákhoz szükséges alkatrészeket ausztriából, csehországból szerezzük be, majd az alkatrészek végcsiszolása és összeállítása Magyarországon történik. Különösen nagy gondot fordítunk a csillogás minoségére, ezért egyre több kristály alkatrész kiváló osztrák gyárak termékei közül kerülnek ki.

Főbb szolgáltatások

-Rendezvényekre, céges eseményekre, versenyekre, díjként is funkcionáló kristály obeliskek, széles választéka, kizárólag rendelésre. -Kristálykulcstartók, nyomdai nyomással, céges logovál. -Piramisok, Obeliskek, Üvegkockák külső lézer gravírozásal. -Üvegtéglák, Üvegkockák belső 3D gravírozással.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.