A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

B.M.S. rendezvénytechnika, Rendezvénykellékek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
B.M.S. rendezvénytechnika
1152 Budapest, Oroszlán u 31       www.brillantin.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

12 éve működő folyamatosan fejlődő vállalkozás.Rendezvények komplett megszervezésétől,annak technikai kiszolgálásáig mindennel foglalkozunk.Több fedett színpad és 40.000 watt hangtechnika,valamint több száz reflektorral dolgozunk.Alegkissebb partiktól fesztiválokig.
Éló zenekari koncertek,hangosítása akár a kis-stadion, repülőnap,vagy több tizezer ember hallgatóságig a legmodernebb Line -Array technológiával.Sátrak ,sörpadok ,tánctér,lelátók,stb.

Főbb szolgáltatások

Színpad
Fény
Hangtechnika

Referenciák

Szuzuki fesztivál,
Rétság repülőnap,Terézváros búcsú
Pilisszentiván fesztivál,
Aranykút fesztivál, Május1 Felvonulási tér,
Biatorbágy testvérvárosi napok
T-Kábel Roadshow stb.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.