2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
BalaBit IT Security
1116 Budapest, Csurgói út 20/B.       www.balabit.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Társaságunk IT biztonságtechnikai szoftverek fejlesztésével és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtásával foglalkozik. Tevékenységünk az informatikai biztonságtechnikai rendszerek teljes életciklusát lefedi, a tervezéstől, a megvalósításon, át a felügyeletig. Szoftveres megoldásaink a hálózati biztonság egy új fokozatát jelentik a hagyományos tűzfal megoldásokkal szemben. Termékeink olyan eszközöket adnak a hálózati adminisztrátorok kezébe, melyek segítségével teljes szabadsággal valósíthatják meg cégüknek a hálózati biztonságra vonatkozó szabályait.

Főbb szolgáltatások

-állapotfelmérés,
-oktatás,
-távmenedzsment,
-rendszerintegráció,
-szabad szoftverek forgalmazása.

Referenciák

NetLock Tanúsítvány Kiadó Központ (CA)
Pannonhalmi Főapátság (OSB)
Pannon-Power Rt. (Pécsi Hőerőmű Rt.)
FÉG Rt.
Compalmanach Kiadói Kft.
Néprajzi Múzeum
Iparművészeti Múzeum
Színháztörténeti Múzeum
Kultúrális Örökség Igazgatósága
Magyar Nemzeti Galéria
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
Xerox Magyarország
Messer Hungarogáz Kft.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.