2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Bárka Színház
1082 Budapest, Üllői út 82.       www.barka.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A Budapesti Bárka Színházat 1996-ban alapította a helyi önkormányzat, a társulat 1997 őszén kezdte el munkáját, tehát hét évadot tudhat maga mögött. A Bárkán jelenleg 90 személy dolgozik. Állandó színésztársulat van, létszáma 14 fő. A művészi állományhoz sorolható még a Bárka Műhely (író, rendező, dramaturg, szerkesztő, zeneszerző, tervező, filmrendező...). A többiek az adminisztratív, a kiszolgáló, illetve a technikai személyzethez tartoznak (titkárok, sajtó- és közönségszervezők, fény- és hangtechnikusok, díszítők, büfések...).
A Bárka az alternatív színjátszás eredményeit befogadó-hasznosító professzionális színház. Friss, élő, kísérletező, de e többezer éves műfajjal nem pusztán a forma kedvéért kísérletező, közérthetőségre törekvő színház kíván lenni. Elsősorban a fiatalok színháza, hiszen az itt dolgozók átlagéletkora is 30-35 év között van. Műsorán szerepelnek a klasszikusok (Shakespeare, Csehov...), de célja elsősorban magyar ősbemutatók illetve új külföldi drámák bemutatása. Ezért is jött létre a Bárka Műhely, melynek írótagjai élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy a társulat színészeire írják műveiket, és azokat szükség esetén a próbafolyamat során tovább alakíthatják (ez a munkamódszer egyszerre idézi a Shakespeare-korabeli reneszánsz drámaírást, illetve a filmforgatókönyvek team-munkáját).
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.