2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Beauty Farm Szépségszalon
8600 Siófok, Somogyi Bacsó u. 4.       www.siofok.com/lanyvalasztas/beauty/default.htm       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Létrehoztuk a Beauty Farm szépségszalont a Balaton fővárosának nevezett Siófok központjában, ahol kellemes környezetben kikapcsolódhatnak és szépülhetnek. A szépségápolással kapcsolatos mindenfajta igényüket igyekszünk kielégíteni. A szépségszalon magas színvonalon, extra szolgáltatásokkal, professzionális felszereléssel és termékekkel dolgozik, mindenki számára elérhető árakon.

Főbb szolgáltatások

-Kozmetika,
-Fodrászat,
-Hajgyógyászat,
-Gépi fogyasztás,
-Végleges szőrtelenítés.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.