2018.04.24.
György
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Best Western Grand Hotel Hungaria****
1074 Budapest, Rákóczi út 90.       www.danubiushotels.com/grandhotel-hungaria       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A közel 100 éves tradícióval rendelkező 499 szobás Best Western Grand Hotel Hungaria, Magyarország legnagyobb szállodája üzleti utazók, turisták és rendezvények résztvevői számára professzionális szolgáltatásokkal nyújtja az otthon kényelmét.
A mai épület központi szárnya már 1915 óta fogadja a szállóvendégeket, az akkori Imperial Szálloda nevét ma egy különterem őrzi. Az 1985-ös újranyitása óta többször megszépült Best Western Grand Hotel Hungaria a modern honi művészet támogatója: a szállodában található műalkotások túlnyomó része a hotel megrendelésére készült, így az alkotók lehetőséget kaptak arra, hogy műveiket a hely ismeretében komponálhassák meg. Harminc művész munkáját hirdetik az alkotások: Melocco Miklós, Kő Pál, Péter Vladimir nemzetközi hírű szobrászok, Péreli Zsuzsa gobelinjei világszerte ismertek, és az iparművészek -Zsigmond Attila, Puiz György és Bardócz Barna - is szakmájuk legjobbjai közé tartoznak.
Budapest központján átfutó fő közlekedési útvonalon fekvő Hungaria szálloda kitűnő közlekedési összeköttetésekkel rendelkezik (pályaudvar, metróállomás a közelben), melyek révén a város és az ország különböző pontjai könnyen és gyorsan megközelíthetőek. A szállodából pár perc sétával elérhetők a közeli bevásárló és kereskedelmi központok, a történelmi belváros és a legfőbb turisztikai látványosságok.

Főbb szolgáltatások

Saját parkoló,
Garázs,
Étterem,
Söröző,
Kávézó,
Drinkbár,
Különtermek,
Konferencia termek,
Repülőjegy értékesítés,
Autókölcsönzés,
Ajándékbolt,
Hotel taxi,
Telefon a szobában,
Rádió a szobában,
TV a szobában,
Minibár,
Légkondicionálás,
Gyermekfelügyelet kérésre,
Háziállat bevihető.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.