2018.04.24.
György
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Bio-Sport Hotel Lővér
9400 Sopron, Várisi út 4.       www.danubiushotels.com/lover       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

SOPRON Magyarország nyugati határa mellett, az Alpok lábánál, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re található. Az ország egyik legősibb ékszervárosa. Ebben a hangulatos városban jóformán minden megtalálható, ami vonzerőt jelenthet: történelmi levegőt árasztó belső városrész hangulatos utcasorai, gótikus, barokk és reneszánsz építészet ritkaságai, történeti emlékei, kultúrája.

A város legszebb pontján, a lővéri fenyvesek karéjában várja a szolgáltatásaiban és szellemében megújult BIO-SPORT HOTEL LÖVÉR a város szerelmeseit. A szubalpin klíma, mely a város levegőjét egészségessé teszi, a szállodától induló erdei séta utak, a közeli szánkó és sípálya, a felújított wellness és fitness részleg, az egybe nyitott családi szobák ideális helyszínt kínálnak.

Főbb szolgáltatások

Kávéház ,
Garázs ,
Étterem,
Kávézó,
Drinkbár,
Különtermek,
Konferencia termek,
Business center,
Ajándékbolt,
Hotel taxi,
Telefon a szobában,
Rádió a szobában,
TV a szobában,
Minibár,
Légkondicionálás.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.