2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Blumen-Bau - virágkötészet
2049 Diósd, Balatoni út 2.       www.blumen-bau.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A diósdi Blumen-Bau virágüzlet Kesztler Anikó dísznövénykertész és virágkötő vezetésével működik immáron 11 éve.
A cég fő profilja a virágkötészet és virgákereskedelem, illetve a különféle rendezvények - elsősorban esküvők - virág dekorációja.

Vállaljuk esküvők (mennyasszonyi csokor, vőlegény kitűző, koszorúslány csokor, terem dekoráció, templom dekoráció, autó dekoráció, torta diszítés), céges bulik vagy más rendezvények díszitését az ország egész területén.
Ezenkívül foglalkozunk kegyeleti készítményekkel, alkalmi csokrok kötésével és lufi dekorációval is.

Cégünk a Fleurop-Interflora virágküldő szolgálat partnereként vállalkozik virágok kézbesítésére Magyarország teljes területén, illetve a világ bármely pontján.

Főbb szolgáltatások

Virágkötészet, Virág Dekoráció, Virágkereskedelem, Virágküldés, Kegyelet készítmények és alkalmi csokrok kötése.

Referenciák

az oldalunkon található galéria:

http://blumen-bau.hu/vir
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.