A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Bogi Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Bt., Teherszállítás - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Bogi Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
2066 Újbarok, Fő u. 55.       www.bogisped.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Cégünk fő tevékenysége a belföldi és nemzetközi közúti szállítás, költöztetés és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások (rakodás, bútormozgatás, csomagolás, gépszállítás, stb.)
Cégünk jelenleg 23 db különbözo típusú és teherbírású tehergépkocsival rendelkezik.
Megbízásainkat saját szakképzett munkatársainkkal teljesítjük. A társaság megalakulása óta szinte ugyanaz a szakembergárda dolgozik együtt, ami bizonyítja, hogy cégünk nagy hangsúlyt fektet a megfelelo munkakörülmények biztosítására és a jól képzett, megbízható szakemberek megbecsülésére.
Valamennyi alkalmazottunk rendelkezik az általa kezelt eszközre jogosító szakvizsgával.
Munkánk során elsődleges szempont a minőségi munka és megbízóink minden igényét kielégítő kiszolgálás.
Fontos számunkra a személyes kapcsolat megrendelőinkkel. A személyes kapcsolattartás lehetové teszi számunkra, hogy közvetlenül megismerjük és megértsük megrendeloink igényeit, elvárásait és azokat a legmagasabb színvonalon tudjuk teljesíteni.

Főbb szolgáltatások

-Szállítások előkészítése
A megrendelővel egyeztetve, ütemtervet dolgozunk ki, amelyben rögzítjük a szállítások pontos időpontját, a csomagolás módját és minden kérést, amit a megrendelő igényel.
-Az ütemtervben rögzítjük a csomagolás, szállítás módját és körülményeit, valamint a megrendelő igénye esetén a költöztetést végzők névsorát, telefonszámát.
-Csomagolás
Szállítmányaink csomagolásához a többször felhasználható költöztető dobozokat térítésmentesen, a megfelelő mennyiségben bocsátjuk megbízóink rendelkezésére a költöztetést, vagy szállítást megelőzően. Felhasználás utáni elszállításról gondoskodunk.
-A csomagoló anyagokhoz átvételi elismervényt csatolunk.
-Bizalmas iratok csomagolását a legszigorúbb követelményeknek megfelelően végezzük.
-Igény szerint, számítógépek és érzékeny berendezések eszközök csomagolására légpárnás fóliát és dobozt biztosítunk.
-A bútorok csomagolásához hullámpapírt és pokrócot használunk.

Referenciák

ABB Kft.,
AGFA Hungaria Kft.,
APEH,
Artisjus Szerzői és Jogvédő Hivatal,
BHG,
CHS,
HUNDEC Kft.,
Nemz Gyermekmentő Szolgálat,
Vodafone,
Wertell.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.