2018.04.24.
György
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL

Bemutatkozás

Bogi gyerekkora óta imád énekelni.Tehetségét egyre többen elkezdték felfedezni. Egyszer egy törökországi családi nyaraláson megrendeztek egy énekversenyt,melyen színpadra állt és nagy sikert aratott,több,mint 800 néző előtt.
Teltek az évek és az egyik tanárának bíztatására benevezett a dömsödi Europop fesztiválra ahol 9 ország indulói közül elhozta a 2. helyet, az akkor 14 éves Bogi. 2012 februárjában feldolgozta Heincz Gábor - Learning to let go című dalát, amely az Eurovíziós dalfesztivál magyar selejtezőjén tűnt fel. A videó nagy sikert aratott,és ennek hatására fordult fel Boglárka élete.Ezek után kereste meg Bognár Tibor,zenei manager,akivel elkezdődött a közös munka.
2012 augusztusában megjelent az első saját dala, Mesehős címmel. A dalt Kovacsics Ádám (Unique) szerezte. A videoklippet Galler András"Indián" rendezte,a stylingért pedig Lakatos Márk volt felelős. Rendkívül jól debütált a produkció. A klippet rendszeresen játszotta a VIVA TV és egyre több ember látott fantáziát Bogiban, köztük P Szabó István filmrendező is.
Elhívta Bogit az INDIÁN c. mozifilm castingjára, ahol meg is kapta Pethő Lili szerepét. Egy fiatal feltörekvő lányt alakít a filmben,aki énekes szeretne lenni.
Olyan színészekkel játszhatott együtt, mint például Gémes Antos,Ruttkay Laura,Dammak Jázmin vagy Szorcsik Viktória.
Bogi énekli a főcímdalt Végzet címmel és a Tükörkép című dal is elhangzik a filmben. Várhatólag szeptemberben tekinthető majd meg a mozikban.
2013 februárjában teljesen felfordult Boglárka élete. Beválasztották a Tükörkép című dalát az Eurovíziós Dalfesztivál magyar selejtezőjére, több mint 200 induló közül került be. Rengeteg pozitív élménnyel gazdagodott,nagyon jó kritikát kapott a zsűritől,és egyre többen megismerték.
Bogi még rengeteg meglepetést tartogat számunkra.Várjuk a legújabb átütő slágereit!