A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Bridge-Tours Utazási Iroda, Rendezvényszervezés - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Bridge-Tours Utazási Iroda
1074 Budapest, Dob u. 33.       www.bridge-tours.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Mindig szerettem volna megtanulni bridzselni, mert fiatal koromban úgy éreztem, hogy a "bridzsesek" egy különleges világot alkotnak és olyan nyelven beszélnek, amit én nem értek.

Azt viszont megértettem, hogy az "egy nyelvet" beszélő emberek szeretnek együtt utazni, közös programokon részt venni. Ez adta az ötletet, hogy azonos érdeklodési körű emberek programjait szervezzem, akik közös érdeklődésének tárgya például vallás, a hobby, vagy a szakma. Ők nem tudnak, vagy nem akarnak tömegturizmusban részt venni.

12 éve kényszerít rá engem a szakma szeretete, hogy különleges programokat szervezzek. Alábbiakban ezekrol a programokról tájékozódhat röviden, a linkekre kattintva pedig bővebb leírást találhat.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.