A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Brill Audio Visual Kft., Hang- és fénytechnika - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Brill Audio Visual Kft.
1141 Budapest, Komócsy u. 9.       www.brill.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A Brill Audio Visual Konferencia és Információtechnikai Kft. 15 éve van jelen a magyar piacon. Tevékenységünk fontos eleme a konferenciák, road show-k és egyéb rendezvények professzionális technikai lebonyolítása, illetve komplex audio- és vizuáltechnikai rendszerek tervezése, telepítése és karbantartása.
A Szolgáltatási részlegünk konferenciák, beltéri és szabadtéri rendezvények, technikai eszközeinek bérlésével, működtetésével foglalkozik. Cégünk kiemelkedő munkájának biztosítéka az a szakképzett mérnökgárda, amely minden rendezvényen garantáltan jelen van és maximálisat nyújtja, hogy az Ön által megrendelt szolgáltatások kifogástalanul bonyolódjanak le.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.