A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Brilliance Models Agency, Hostess - host - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Brilliance Models Agency
6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 5. VII/717       www.brillancemodels.com       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A XXI. század elején minden vállalkozás az új, korábban nem ismert irányt próbálja megtalálni. A Brillance Models Agency megtalálta ezt az irányt!
Minden eddiginél sokoldalúbb vállalkozást hoztunk létre, azzal a céllal, hogy minden megrendelőnk teljes megelégedéssel távozzon és térjen újra vissza hozzánk. A divatszakmában valamint a média világában számos ügynökség létezik, közel azonos repertoárral. Ügynökségünk nemcsak beszél az új arcokról, ellenkezőleg! Mi bemutatjuk Őket.!
Modelljeink között számos ismert arcot és nagyon sok eddig ismeretlen de koránt sem kevesebb képességgel rendelkező modellt talál.
Nemzetközi kapcsolaton keresztül, külföldi modelleket is közvetítünk megrendelőinknek.

Főbb szolgáltatások

Túllépve a modellek világát, a BMA az alábbi tevékenységekkel várja megrendelőit:
-Kezdő és gyakorlott modellek képviselete,
-Statiszták közvetítése,
-Host és hostesek közvetítése,
-Castingok szervezése,
-Divatbemutatók szervezése- a tervezéstől a kivitelezésig,
-Divat és reklámfotó szett- kártya katalógusfotózás,
-Party szervice,
-Stylist tanácsadás,
-Divatsmink,
-Modelltanfolyam,
-Teljeskörű reklámtevékenység, válogatástól a megjelenésig,
-Web oldalak készítése.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.