A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Broadway Club, Szórakozóhelyek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Broadway Club
1065 Budapest, Nagymező u. 64.       www.broadwayclub.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Színvonalas belvárosi pinceklub, különleges rendezvényhelyszín – kötelező fogyasztás nélkül. Zártkörű üzleti és családi rendezvények, szellemi játék- és gyermekprogramok. Öt klubszoba, ruhatár, öltöző, külön minikonyha és tapasztalt klubszemélyzet.

Főbb szolgáltatások

Party Club

A hagyományos vagy modern társasági rendezvények bármely fajtája, az ünnepi és hivatalos alkalmaktól a kötetlenebb családi rendezvényekig vagy legény- és leánybúcsúkig.

Business Club

Találkozók, csapatépítő vagy szakmai tréningek, promóciók, vevőtalálkozók, coctail party-k vagy termékbevezető rendezvények.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.