2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Buborék együtes
      www.buborekegyuttes.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Együttesünk 2005-ben alakult. Nagy örömünkre még ez év végén Hócsata című számunk felkerült Halász Judit Hívd a nagymamát című albumára. Műsorunkban a valóság váltakozik a mesevilággal és vidám játékok színesítik az előadást. Elsősorban saját verseinket zenésítjük meg, melyekben elkalandozunk a téli világba, kirándulni megyünk nyáron, megismerkedünk mindenféle érdekes valóságos és mesebeli alakkal. Koncertjeinken a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt igyekszünk bevonni az előadásba.
Reméljük hamarosan találkozunk!

Főbb szolgáltatások

Gyermekműsorok, játékos, vidám előadások az ország egész területén

Referenciák

Szerencsejáték Rt
MOM Park
Fővárosi Művelődési Ház
Művészetek Palotája
Kókai Nagycsaládosok Egyesülete
Opel Hungary
Pappas Autószalon
Kossuth Lajos Ált. Iskola
stb
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.