2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Budapest Congress & World Trade Center
1123 Budapest, Alkotás u. 1-3.       www.bcc.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A több mint 15 éves Budapest Kongresszusi Központ az ország legnagyobb méretű, legnagyobb múlttal rendelkező és legalkalmasabb létesítménye kongresszusok és több napos szakmai rendezvények megrendezésére. Gyönyörű vadgesztenyefás park közepén, egyedülálló környezetben kínál teljes körű és rugalmas szolgáltatásokat, s a belváros, a repülőtér, illetve az autópályák is könnyen elérhetők innen.

Főbb szolgáltatások

Kép és hangrögzítés lehetősége
Nyolcnyelvű szinkrontolmács berendezés 1500 főre
Vitaberendezés
Tolmács mikrofon
LCD panel
Számítógép
PC nyomtató
Flipchart
Írásvetítők, diavetítők
Videokivetítők
Audio-video felvétel, lejátszás
Tv készülék
Vetítővászon
Sokszorosítás
Telefon (ISDN is), fax, internet
Elnöki asztal
Pulpitus
Biztonsági szolgálat
Hostess
Dekoráció
Virág dekoráció
Dísznövény bérlés.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.