2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Budapest - OldRent Veteránautó Kft.
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.       www.oldrent.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Cégünk Veterán Autók bérlésével foglalkozik. Saját autóparkunk rendelkezésre áll az év 365 napján rendezvényekre, esküvőkre, filmforgatásokra és fotózásokra.

Most az egyszer élvezze az idő múlását, egy pillanantra idézze fel a múltat, engedje szabadjára fantáziáját! Ha szeretné stílusosan egyedivé varázsolni élete különleges alkalmait, válasszon az ország egyik legnagyobb oldtimer parkjából, s mi visszarepítjük az időben.

Tegye emlékezetessé életének azon eseményeit, melyekre mindig büszke szeretne lenni. Legyen az randevú, lánykérés, esküvő, fotózás, esetleg egy különleges elképzelés, cégünk több mint félszáz veteránautóval minden helyzetben az Ön álmai megvalósítására törekszik.

Főbb szolgáltatások

Veterán autó bérbeadása soförrel.

Referenciák

Andy Vajna - Szabadság, szerelem;
Spilberg - Munich,
Tony Scott - SpyGame,
Sas Tamás - Rossz Fiúk,
Steven Lovy - MIX,
TV2 - Napló,
TV2 - IHM,
TV2 - Luxor ,
HírTV - Célpont,
Óriás Plakát - Material - McCann,
EGO Sport - 2006 Katalógus,
Intel Rendezvény - Max&Future;,
Beau Monde Magazin - GIanni,
Groovehouse klipp - SL190,
stb.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.