A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Budavári Labirintus, Egyéb - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Budavári Labirintus
1014 Budapest, Úri utca 9.       www.labirintus.com       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A Budavári Labirintus a magyar főváros egyik legizgalmasabb látványossága! A Budavári Labirintus több emelet mélységben a Világörökség részeként számon tartott Budai Vár alatt található. Az 1200 m hosszú barlang- és mélypincerendszer félmillió éves sziklamennyezetével, történelmi idők emelte falai között titokzatos kiállításokkal várja látogatóit.

Főbb szolgáltatások

-Tematikus rendezvények: középkori fogadás, vámpír party, reneszánsz vacsora...
-Klasszikus rendezvények: díszvacsorák, esküvők, bálok, konferenciák, céges labirintusjárás...

Referenciák

Citibank,
Nestlé,
Henkel,
Shell,
Esso,
Suzuki,
Coca-cola,
General Electric,
Tesco.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.