2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Budget Rent a Car
1013 Budapest, Krisztina krt. 41-43.       www.budget.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Az utóbbi években egyre megnövekedett igények miatt a rövid távú bérleteken kívül lehetőséget kínálunk a hosszú távon (min. 1 hónapra) történő kölcsönzésre. Ez a lehetőség elsősorban azon cégeknek elönyös, akik gépkocsi flottát tartanak fent. Ügyfelünknek biztonságot nyújt az, hogy szolgáltatásunk magába foglalja az autók rendszeres karbantartását, meghibásodás esetén országúti segítségnyújtást, baleseti ügyintézést, téli/nyári-gumi cserét, vontatást, a javítások idejére cseregépkocsi biztosítását , illetve kártyás rendszerben üzemanyag elszámolást. A tartósbérlet program keretében a tervezett futamidonek megfelelően, testreszabott árakkal és szolgáltatás-csomagunkkal kívánjuk segíteni partnereink munkáját.

Főbb szolgáltatások

-személygépkocsi bérbeadás (vezetővel vagy anélkül),
-haszongépjármű bérbeadás,
-tartós bérlet (1-3 év),
-igény szerinti gépjármű flotta bérbeadás,
-mobil telefon,
-gépkocsi vezető,
-gyermekülés.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.