A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Buena Vista Étterem, Éttermek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Buena Vista Étterem
1061 Budapest, Liszt F. tér 4-5.       www.buena-vista.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Éttermünk a nyugalom szigete a Liszt Ferenc tér forgatagában. Üzleti ebédek, hangulatos vacsorák, színház utáni összejövetelek kitűnő helyszíne. A különtermekben szűk körű céges prezentációk, vagy akár koktél-partik is tarthatók.

Chefünk számára nemcsak a nemzetközi és a hazai fogások gondos elkészítése, hanem az ínycsiklandó tálalás is fontos, hiszen nálunk a száj és a szem egyaránt élvezetben részesül. Vendégeink nyugodtan rábízhatják magukat a felszolgálók ajánlására is: a csalódás kizárt!

Kávézó / Terasz
Egy kávét, legyen szíves! – szól a vendég, és nem sejti, hogy ez a négy szó a Buena Vista kávézójában és teraszán mennyire mást jelent, mint máshol.
Hiszen itt a betérő Vendégek nemcsak frissen pörkölt kávét kapnak, hanem kísérőként hangulatot, vidámságot és nyüzsgést is. Vagy lehet, hogy ezt az idelátogatók pontosan tudják, és éppen ezért választják a Buena Vista kényelmes karosszékeit, foteljeit? Ha igen, azt sem kell elmondani, hogy a tucatnyi kávé- és teakülönlegesség mellett, az étlap kínálatából könnyű salátákat, ételkülönlegességeket és ellenállhatatlan desszerteket is választhatnak.

Főbb szolgáltatások

- születésnapok
- céges rendezvények
- sajtótájékoztatók
- prezentációk
- esküvők
- legény-, lánybúcsúk
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.