2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
By Night Produkciós Iroda
1037 Budapest, Szépvölgyi út 15.       www.bynight.coimbra.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A By Night 2003-ban jött létre az 1997 óta működő Event Service Kft. és a Coimbra Kft. erőinek összevonásával. Célunk, hogy az eseményszervezési piac legszélesebb szolgáltatási palettájával, korlátlan lehetőségekkel állhassunk partnereink rendelkezésére, megfelelve a szakma újabb és újabb kihívásainak.
De mivel is kezdődik egy esemény megszervezése?

Mindenekelőtt az ötlet megálmodásával az ügyfél céljainak, elképzeléseinek tükrében. Célunk az alapgondolatot végig szem előtt tartva az ötletek finom összehangolásán keresztül egy kreatív és precízen megszervezett különleges atmoszférájú esemény létrehozása.
A rendezvény koncepciójának folyamatosan kell visszaköszönnie a meghívók elkészítésén keresztül, a megfelelő hely kiválasztásában, a dekorációban, az ételsorokban, a hostessek megjelenésében.
Rendezvényeink akkor válhatnak sikeressé, ha találkoznak partnereink kívánalmaival, sőt túl is szárnyalják azokat, egyben pozitív élményt sugároznak a résztvevők felé.
E sokrétű feladatkör megvalósításában nyújt segítséget csapatunk szakmai felkészültége, tapasztalata, odaadó munkája. Cégünk, illetve munkatársai számtalan sikeres produkció résztvevőjeként, kellő szaktudással felvértezve állnak az Önök szolgálatában.
Napról-napra bővülő adatbázisunk széleskörű kínálatot garantál a helyszínek, programok, szolgáltatások kiválasztásában. Munkánkat segíti saját tulajdonú catering, dekorációs, grafikai, valamint hang- és fénytechnikai csapatunk. Az együttműködő partnereinkkel kialakított több éves kapcsolatunk jelent garanciát, hogy szolgáltatásunk minden egyes elemében a maximális minőséget nyújthassuk megrendelőink számára.

Főbb szolgáltatások

Rendezvények:
- év végi és jubileumi rendezvények, gálavacsorák
- csapatépítő tréningek
- partnertalálkozók, sportnapok, egész napos családi programok
- konferencia, oktatás, kiállítás
- promóció (nyereményakciók, kóstoltatások)
- szakmai és inszentív utaztatás

Referenciák

Sagem Hungária 15 éves partnertalálkozó
Renault Budapest nyílt családi hétvége
Magyar Televízió műsorgyártás
Direx Média grafikai tervezés
Millward Brown karácsonyi party
Varnus Xaver koncertmenedzselés
Matáv év végi parrty
KDB Bank karácsonyi rendezvény hangosítás
Unitis családi nap
Douwe Egberts koktél show
Ostermann Forma1 Kft. Minardi F1 Team szponzori ruhák
CIB Lízing csoport reklám- és ajándéktárgyak
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.