A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

CASSANDRA REISEN utazási iroda, További szolgáltatók - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.01.20.
Sebestyén
  2018 január  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
CASSANDRA REISEN utazási iroda
1137 Budapest, Szent István krt.2.       www.cassandra.hu/C_reisen/index.htm       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A CASSANDRA REISEN utazási iroda 1990-ben német-magyar vegyesvállalatként jött létre. Fő célkitűzése az volt, hogy elsősorban külföldi üzletemberek, cégek, utazási irodák számára vállalati (corporate-executive) szolgáltatásokat nyújtson Magyarországon. Az azóta eltelt időszak számos sikere igazolta a CASSANDRA REISEN által választott irányt.

A CASSANDRA REISEN kizárólag magasan kvalifikált és tapasztalt idegenforgalmi szakembereket alkalmaz, akik kivétel nélkül sok éven, több évtizeden át dolgoztak hazai és külföldi utazási irodákban. Munkatársai a szakma legjobbjai, segítségükkel a CASSANDRA REISEN egy kisebb, az egyedi, személyre vagy cégre szabott megrendelői elvárásokhoz és igényekhez rugalmasan alkalmazkodó utazási irodaként kívánja hazánkat bemutatni.

Főbb szolgáltatások

Belső céges rendezvények,
Csapatépítés külső helyszíneken,
Tudományos konferencia,
Termékbemutató,
Cocktail party,
Állófogadás, ültetett díszebéd vagy díszvacsora,
Nemzetközi konferencia, vásár, kiállítás szervezése.

Referenciák

Carl-Duisberg Gesellschaft, AKW Saarbrücken, Germany

Lufthansa Südeuropa, Athens, Greece

Lufthansa AG, Presse- und Information, Germany

Lufthansa Manchester, Great Britain

Quelle Versandhaus Fürth, Germany

IDOM Consultants S.A., Genf, Switzerland

PHB Stahlguss, St. Ingbert, Germany

Peugeot Saarbrücken, Germany
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.