2018.04.24.
György
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL

Chameleon Jazz Band

www.chameleonmusic.hu
Ajánlatkérés / Elérhetőség

Fellépések

Chameleon Jazz Band - POPCORN! Tour 2013.

2013. június 08. szombat 19:30 - Budapest (H), MOHA Café

2013. június 14. péntek 20:00 - Törökbálint (H), Munkácsy Mihály Művelődési Ház, Szabadtéri színpad

2013. július 12. - Zagreb (HR), Szabadtéri színpad

2013. július 13. - Pula (HR), Szabadtéri színpad

Bemutatkozás

A társulat 2003-ban alakult. A zenekar alapítója és művészeti vezetője, az Artisjus-díjjal kitüntetett Bálint Rezső harsonaművész. A művészeti tanácsadó posztot Tóth Péter Erkel-díjas zeneszerző, a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karának tanszékvezető főiskolai docense látja el.
Számos tematikus estjük vált ismertté az elmúlt időszakban, de legnagyobb sikereiket kétség kívül az egész estés show-műsoraikkal aratják. Repertoárjuk felöleli a múlt század szinte összes műfaját, a szving-klasszikusoktól a latin ritmusokon át egészen a jazz-rockig. Egyéni stílusú és különleges hangulatú koncertjeiket rendre nagy színpadokon rendezik meg, és mindegyiken bebizonyítják, hogy nem véletlenül viselik a kaméleon nevet.
A Chameleon Jazz Band az elmúlt években 7 európai ország közel 50 városban több mint 300 koncertet adott. Vendégművészei között megtalálhatók Magyarország és Európa legelismertebb és legkedveltebb előadóművészei, de lehetőséget adnak ifjú zenei tehetségek bemutatkozására is. Hajdu Klára, Kozma Orsi és Polyák Lilla, valamint a Roy & Adam formáció már-már visszatérő vendégek a zenekarnál, de a kaméleonok felléptek már Horváth Charlie-val és Berki Tamással is.
A lendületes formáció első külföldi sikereit 2008-ban a Kassai Nemzetközi Jazz Fesztiválon aratta. 2009 tavaszán elkészítették első videoklipjüket, melynek főszereplői Magyar Attila és Kárász Zénó. 2010-ben a zenekar jegyzi Almási Réka díjnyertes alkotásának a Team Building című filmnek a zenéjét. Ebben az évben 5 sikeres koncertet adva Erdélyben turnézott a formáció.

A 2010-2011-es nemzetközi turné (Ausztria, Románia, Szerbia, Szlovákia) indulása óta 7 tagú társulattal koncertezik a zenekar. 2012-ben a CJB Latin nyár elnevezésű 10 állomásos turnéja nagy siker. A 2011-es évi karácsonyi koncertkörutat a nagy sikerre való tekintettel ebben az évben is megismétlik. Az ismét teltházas adventi szving-estek után a 2013-as évre Magyarországon klubkoncerteket, külföldön pedig újabb turnét terveznek a kaméleonok. Időközben készül az új show, mely a POPCORN!
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.