A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

City Cafe Pub, Éttermek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.01.20.
Sebestyén
  2018 január  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
City Cafe Pub
1024 Budapest, Fény utca 15       www.citycafepub.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Színvonalas melegkonyhás Pub, Buda szívében, közvetlenül a Millenáris park mellett a Fény utcában. Magas színvonalon és teljes körű lebonyolítással megrendezünk pl.: legény és lány búcsúkat, esküvőket, üzleti rendezvényeket. A Vendéglátóegység 100-120 fő befogadására alkalmas, modern hangtechnikával, plazmatévékkel, füstelszívó és légkeverő berendezésekkel felszerelt.

Főbb szolgáltatások

Legény és lány búcsúk, esküvők, rendezvények, születésnapok teljes körű lebonyolítása.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.