A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

City Sun Solárium Stúdió, Egyéb - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
City Sun Solárium Stúdió
1126 Budapest, Ugocsa utca 2.       www.citysun.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Budapesten négy üzletben, az év minden napján, éjjel és nappal várjuk a barnulni vágyókat.
Az új évezred csúcsmodelljei, az Ergoline luxuskategóriájú szoláriumgépek először Magyarországon nálunk láthatóak, élvezhetőek.
Avantgarde formatervezéssel, megnyerő színvariációkkal és innovatív megoldásokkal úgy a teljesítmény, mint a kezelőelemek és a szellőzőrendszer tekintetében is. Hihetetlen gyorsan és biztonságosan barnít.
Luxus környezetben, figyelmes kiszolgálás mellett, tusfürdő, minibár és barnulást elősegítő számos Ergoline kozmetikai termékek várják kedves vendégeinket.

Főbb szolgáltatások

-szolárium.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.