2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Compexpo
1053 Budapest, Kálvin tér 5.       www.compexpo.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A COMPEXPO Számítástechnikai, Rendezvényszervező és Kereskedelmi Kft. amerikai-magyar érdekeltségű vegyes vállalat 1990-ben alakult az azonos nevű és az akkor már 3 éve működő leányvállalatból.

A COMPEXPO tagja a Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetségének, a Magyar Szállodaszövetségnek és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának.


Főbb szolgáltatások

-Kiállítások teljes körű szervezése, rendezése, üzemeltetése
-Standtervezés egyedi igények alapján
-Rendezvény-grafikai szolgáltatások, számítógépes fóliakivágás
-Külföldi kiállítási részvétel teljeskörű menedzselése
-Rendezvény-számítástechnika

Referenciák

A rendezvényeket - kiállítások, konferenciák, szakvásárok, sajtótájékoztatók, fogadások, gyáravatók és jubileumi ünnepségek, valamint egyéb rendezvények - részben saját ötlet alapján fővállalkozásban (COMPFAIR, R3 Randevú a Rendezvények Rendezvényén, Enteriőr-Miliő), részben saját ötletként társvállalkozásban (a Miskolci Egyetemmel és a BOKIK-kal a Kárpát Industrial ipari szakrendezvényt), részben megbízott vállalkozóként (pl. KRIMINALEXPO) szervezi. Városi önkormányzatok megbízása alapján szervezi a szolnoki, jászberényi, saját fővállalkozásban a gyöngyösi, miskolci vásárokat.

Saját rendezvényei, kiállításai kivitelezését fővállalkozásban szervezi. Ezen túlmenően, az év során mintegy 15-20 egyéb kiállítás és vásár résztvevőinek kivitelezői megrendelésén dolgozik.

Több mint ötéves szakmai tapasztalattal, eseti megbízás alapján vállalja és végzi, magyar cégek különféle külföldi kiállításokon való részvételének teljes körű bonyolítását.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.