2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Congress Hostess Studió
1013 Budapest, Attila út 13 4/8       www.congresshostess.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Cégünk második éve működik a hostess piacon. Ez látszólag nem hosszú idő, de büszkén elmondhatjuk, hogy ez idő alatt nagyon sok sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött. Ez nem véletlen...
Sikerült minden igényt kielégítő "hostess csapatot" létrehoznunk. Hostjaink, hostesseink többsége felsőfokú végzettségű, illetve egyetemeken, főiskolákon tanuló diák, akik nem csak dekoratív megjelenésükkel, hanem intelligenciájukkal, többéves gyakorlatukkal, kedvességükkel, szorgalmas munkájukkal és nem utolsósorban magas szintű idegennyelv tudásukkal segítik elő a rendezvények sikeres lebonyolítását. (Az alapkövetelménynek számító angol és német nyelveken kívül olasz, spanyol, török, francia, orosz, román, horvát, finn és japán nyelvtudással redelkező hostesseinkre vagyunk rendkívül büszkék!)

Főbb szolgáltatások

Cégünk nem csak hostesseket, hanem modelleket is közvetít divatbemutatókra, divatfotózásra, reklámokhoz, plakátokhoz, videoklipek forgatásához!

Referenciák

AUTOMOBIL 99 kiállítás,
Triumph 10 éves születésnapi rendezvénye,
VIP együttes sajtótájékoztatója,
PUBLICIS,
FOODAPEST,
Biztonságtechnikai kiállítás,
NN Konferencia,
Gyógyszerészbál.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.