2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
CongressTeam 2000 Kkt.
1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b.       www.congressteam2000.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Társaságunk két éve alakult tapasztalt kollégák részvételével, akik hosszú évek óta dolgoznak együtt. Úgy döntöttünk, hogy szakmai tudásunkat, tapasztalatainkat ebben a vállalkozásban kívánjuk hasznosítani, melynek végleges formája ez évben realizálódott.
Számos sikeres hazai és nemzetközi rendezvény előkészítési és lebonyolítási munkálataiban vettünk részt - konferenciák szervezésében 15-20 éves gyakorlat áll mögöttünk. Célunk, hogy partnereinknek magas színvonalú és kifogástalan szolgáltatásokat nyújtsunk.

Főbb szolgáltatások

Rendezvényeink többségén nem csupán a hagyományos értelemben vett szervezői tevékenységet látjuk el, hanem a tudományos konferenciák programbizottságai feladatának nagy részét is átvállaljuk (felhívások megírása, előadások behajtása, szakmai bizottságok munkájának koordinálása, kiadványok szerkesztése stb.). Általában mi készítjük elő a konferenciák előadás-programját szervesen kiegészítő szakmai látogatásokat, a konferenciákat kísérő kamarakiállításokat. Rendezvényeinkhez magunk állítjuk össze a résztvevők érdeklődéséhez nagy valószínűséggel igazodó kiegészítő programokat.
Megrendelőink professzionális szolgáltatást várnak el tőlünk, hogy arra tudjanak koncentrálni, amit az eseménytől várnak, a körülményekkel, problémákkal a szervezőknek kell megbirkóznia, hogy ne a külsőségeken, apróságokon múljon a rendezvény sikere.
Megbízható és tapasztalt alvállalkozókkal dolgozunk, számos szállodával és rendezvényhelyszínnel van kedvezményes árakat biztosító keretszerződésünk, melynek előnyeit partnereink felé is érvényesítjük.
48 órán belül testreszabott ajánlatokat készítünk, amelyek tükrözik a megrendelő igényeit, új ötleteinkkel a megszokott kínálatot próbáljuk gazdagítani. Feladatunk megtalálni a partner számára a megfelelő helyszínt és technikai szolgáltatásokat, biztosítani a színvonalas vendéglátást, a hosszas előkészítési folyamatban ellátni a szervezési és adminisztratív munkákat és a helyszínen észrevétlenül támogatni a megrendelőt, mint házigazdát.

Referenciák

Európai Uniós Szaktanfolyamok, pályazatíró tréning - Euportal.hu Oktatási Központ,
Conference & Expo,
GridLab nemzetközi konferencia,
Európa Biztosító Rt - kirándulás,
Grid (vagy ami a web után következik) tanfolyam - MTA SZTAKI,
DataGrid nemzetközi konferencia,
Életbiztosítási divízió konferencia - Európa Biztosító Rt,
DECUS Magyarország konferencia,
DECUS SZAKMAI NAPOK,
ASE Szimpózium - Compaq Computer Magyarország Kft,
Austrian-Hungarian Workshop on Distributed and Parallel Systems.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.