A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Corvintető, Szórakozóhelyek - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Corvintető
1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.       www.corvinteto.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A The New York Times által is ajánlott Corvintető Budapest egyik meghatározó underground klubja. Hatalmas tetőteraszáról páratlan kilátás nyílik a budai hegyekre és a pesti háztornyokra. Egyedi fénytechnikával felszerelt nagytermében a legújabb elektronikus zenei műfajokat játszó magyar és külföldi DJk, indie zenekarok, művészeti estek szórakoztatják a közönséget.

 

Recommended by The New York Times, Corvintető is a rooftop ruin bar and a modern, buzzing underground dance club above Blaha Lujza tér in Budapest, Hungary.

Located on the top floors of a landmark department store, it has a suberb view of the city skyline and friendly prices from 6pm. Then at 10pm, its climatised main hall opens to a lively, 18+ crowd eager to party to wild, loud, hot tunes until dawn.

Programs include underground DJ nights with local and international artists, genres ranging from deep house to ghettofunk, dubstep and trap. Hungarian slam poetry nights and indie rock concerts do often take place as well.

Corvintető's roof terrace was opened in Summer 2007, then the floor below was added as a club in 2008.


2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.