2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Cotton Club Restaurant & Revue Show
1066 Budapest, Jókai utca 26.       www.cottonclub.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A 120 fő befogadására alkalmas korabeli bútorokkal berendezett Cotton Club Étterem hűen tükrözi a 20-as évek hangulatát.

Étlapunkon széles választékban találhatók házi fűszerezésű steakek, nemzetközi és magyaros specialitások. Az akváriumban különféle tengeri csemegék várják, hogy asztalra kerüljenek. Az ételek ízharmóniáját az ételekhez ajánlott borok teszik teljessé. Az italok a villányi Bock, Polgár, Tiffán és Gere pincészetekből, a szekszárdi Szabó házból, az egri Thummerer borházból kerülnek az asztalokra. Napközben a hangszóróból jazz és swing zene, a vacsora ideje alatt élő zene szól.

A Szivarteremben a 20-as évek Amerikájának hangulatába lépünk vissza. A 20 fő befogadására alkalmas teremben a bőrfotelek, a díszes kanapék és karosszékek, a sakk-, és dohányzóasztalok, a téglafalakra erősített hangulatvilágítást adó falikarok, a régies üvegvitrinekben kiállított szivarereklyék, könyvritkaságok különleges eleganciáról árulkodnak. A terem alkalmas üzleti találkozók, megbeszélések, meetingek lebonyolítására, és kiváló helyszínül szolgál kisebb csoportok zártkörű rendezvényeinek is.

Az Orfeumban egyszerre 120 fő foglalhat helyet. Az Orfeum hangulatát nem is egy-két díszítő elem, hanem maga a látvány, az összkép adja. A teremben csak az asztali lámpák lámpaernyői alól kiszűrődő fények és falikarok adják a bensőséges hangulathoz illő félhomályt. Bármelyik asztaltól jól látható a színpad, sőt kifutó vezet az első sorok közé. A Cotton Club esténként hetente több alkalommal mutatja be különböző műsorait.

Revüműsorunkban a 20-as évek hangulatához tökéletesen öltözött táncosaink korhű ruhákban pompázva fergeteges show műsort mutatnak be, melyben a Charlestontól a Swingen át a Kán-Kánig minden megtalálható. A kor jellegzetes, amerikai stílusát tükröző revüműsoron kívül, exkluzív megrendelésre magyaros, operett, latin-amerikai és népszerű filmek tánc és dalbetétjeiből összeállított műsorok is láthatóak. A műsorok alatt megszomjazó vendégek számára a bárpultnál különböző koktélok és egyéb italok nyújtanak

Főbb szolgáltatások

- A la carte étterem,
- Privát rendezvények,
- Céges összejövetelek,
- Partnertalálkozók,
- Konferenciák,
- Igényes élőzene,
- Igény szerinti programszervezés,
- Revü műsor
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.