A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

DCN Rental Kft., Rendezvénytechnika - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.20.
Álmos
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
DCN Rental Kft.
1142 Budapest, Tengerszem u. 128.       www.dcnrental.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Konferenciák? Kiállítások? Tréningek? Rendezvénytechnika!

Megannyi komplex, költséges rendezvény, ahol minden egyes részletnek fontos szerepe van. Egy apróbb hiba vagy előre nem látható váratlan körülmény az egész esemény sikerét kérdőjelezheti meg. A DCN Rental Kft. profi csapata nagy tapasztalattal rendelkezik a rendezvénytechnika területén. A cég a nemzetközileg elfogadott legmodernebb technológiai eszközöket használja fel és ötvözi azt szakmai tudásával, maximalizmusával.

Egyik legfőbb tevékenységünk az interaktív szavazástechnika szolgáltatás. A szavazógép manapság rendkívül széles körben alkalmazható eszköz a rendezvénytechnika világában. Kvízjátékok, konferenciák, tréningek segédeszközeként, vagy gyorsaságát és megbízhatóságát a legjobban kihasználva közgyűlések szavazatszámláló rendszereként. Saját fejlesztésű rendszerünk révén a közgyűlések teljes szükségletét kielégíti, egyedi igények megvalósítását is vállalni tudjuk.

A vetítéstechnika, prezentálás területén szerzett tapasztalataink, és hatalmas eszközparkunk garantálja, hogy nemzetközi szinten is elfogadott minőséget nyújtsunk rendezvényeinken.

A konferenciatechnika nélkülözhetetlen eszköze a tolmácstechnika. BOSCH Integrus digitális rendszerünk kiváló minőséget garantál, akár 32 nyelven is. Legyen szó videófelvételről, multimédiás feladatokról, csapatunk garantálja a legjobb minőséget, a professzionális, segítőkész hozzáállást. Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy nincs a rendezvénytechnika területén olyan kérdés amire ne tudnánk választ adni és nincs olyan feladat, melyet ne tudnánk professzionálisan elvégezni.

Mi levesszük válláról a konferenciaszervezés- és lebonyolítás terheit, hogy teljes energiájával a tartalmi feladatokra összpontosíthasson!
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.