2018.04.24.
György
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Danubius Grand Hotel Margitsziget **** superior
1138 Budapest, Margitsziget       www.danubiushotels.com/grandhotel       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A patinás Danubius Grand Hotel Margitsziget szálloda Budapest szívében, a csend és a nyugalom szigetén 1873-ban Ybl Miklós tervei alapján neoreneszánsz stílusban épült.
A margitsziget északi részén fekvő eredeti szépségét és hangulatát 1986-ban visszanyert elegáns szálloda 2000-ben került felújításra.
A hotel szolgáltatásainak gazdagsága, a régi korokat hűen tükröző étterme és hallja, Budapest szerte közismert kitűnő tradicionális konyhája, a tavasztól őszig működő, a vén platánfák árnyas lombjai alatt megbújó terasza és kerthelyisége egyedülálló a fővárosban.
A szállodát egy fűtött földalatti folyosó köti össze a Danubius Thermal Hotellel, így a gyógyászati, wellness és fitness szolgáltatások mindkét szálloda vendégei számára könnyen elérhetők.

Főbb szolgáltatások

-Kávéház,
-Garázs,
-Étterem,
-Kávézó,
-Drinkbár,
-Különtermek,
-Konferencia termek,
-Business center,
-Utazási irodai szolgáltatások,
-Repülőjegy értékesítés,
-Ajándékbolt,
-Tolókocsival járható,
-Hotel taxi,
-Telefon a szobában,
-Rádió a szobában,
-TV a szobában,
-Minibár,
-Légkondicionálás.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.