2018.04.24.
György
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Daylight Kommunikációs Intézet Kft.
1023 Budapest, Lukács u. 1.       www.daylight.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Egy olyan „egyénre-szabott” kommunikációs csomagot kínálunk Önnek, amely egyesíti és ily módon hatásában felerosíti az elektronikus és az írott média megjelenéseket.

Mi a médiumokat nem egymáshoz csatoljuk, hanem egymásra építjük egy, a Megbízónkkal együttesen kialakított tematika mentén, majd ennek megfelelően - időben és témában összehangoltan - működtetjük a „média-gépezetet”.

Széleskörű kapcsolatrendszerünk lehetővé teszi, hogy áttekinthető és jól megalapozott kampány javaslatokat készítsünk.

Főbb szolgáltatások

PR és referencia filmek valamint reklám filmek (TCR és direkt) gyártását, és az elkészült filmek bemutatását, illetve elhelyezését a médiában.
Road-show, konferenciák, szimpóziumok megszervezését és lebonyolítását.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.