2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Dekor Center
8360 Keszthely, Fodor u. 12.       www.cegcentrum.hu/dekorcenter/index.html       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Szeretnénk bemutatni cégünket, amely rendezvények és üzletek dekorációjával foglalkozik. Vállaljuk esküvők, születésnapok, partik és egyéb rendezvények dekorálását.
Működésünket hat éve kezdtük meg. Eleinte csak léggömbbel dolgoztunk, de alkalmazkodva az igényekhez kibővítettük választékunkat. Így ma már különböző -papír, textil, szalagok, tüll stb. - anyagokkal is dekorálunk.
Csapatunk maximálisan követi megrendelőink elképzeléseit, figyelembe véve az adott hely adottságait és lehetőségeit.
Rendelje meg tőlünk rendezvényei dekorációját. Mi minőséget adunk, mert fontosnak tartjuk az elégedett ügyfelet.

Referenciák

Helikon Hotel - Keszthely
Aqua Hotel - Hévíz
Helios Hotel - Hévíz
Hotel Europa Fit Hévíz
TESCO - Mosonmagyaróvár
BM Kastélyhotel - Balatongyörök
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.