2018.04.22.
Csilla
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Dekoráció.net Kft.
2643 Diósjenő, Haladás út 32       www.dekoracio.net       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Egyedi Rendezvény Díszletek és Dekorációk gyártása a megrendelőink igényei szerint. Cégünk saját gyártóműhelyekkel rendelkezik ezért minden díszletet és dekorációt saját magunk gyártunk.
Bérelhető dekorációinkat megtekintheti weboldalunkon.

Főbb szolgáltatások

Díszlet és Dekoráció egyedi gyártása
Díszlet, Dekoráció, Kellék bérbeadása

Referenciák

Augusztus 20.
Külügyminisztérium
Környezetvédelmi és vízügyi minisztérium
Fenyő Miklós koncertek
Unilever
T-Mobile
Coca-Cola
Phillip Morrice
stb, stb....
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.