A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_merge(): Argument #2 is not an array

Filename: controllers/companies.php

Line Number: 223

Enyedi Sugárka, Előadók - Rendezvény.hu - Rendezvény, Rendezvényszervezés, Programok, Koncertek, Kiállítások
2018.02.17.
Donát
  2018 február  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL

Bemutatkozás

Sugárka közvetlen, derűs előadói személyisége, és szívből jövő varázslatos zenéje mind több hallgatót vonz. Az énekes-dalszerző 2010-ben hívta életre az azóta harmonikus egységgé váló, kitűnő fiatal zenészekből álló Enyedi Sugárka Jazz Tett névre hallgató zenekarát. Az egyedi hangzásvilágot képviselő zenekar mesterien hoz létre különböző érzésekből fakadó zenei hangulatokat, így a tangó, a bossa nova, a soul, és világzenei hatások is helyet kapnak a mainstream jazz mellett.

Sugárka a Magyar Rádió Garay Attila Jazz Ének Versenyén elnyerte az Al Jarreau vezette zsűri különdíját. Az Artisjus „Első lemez” pályázatán elnyert támogatással 2012 decemberében megjelent főként saját szerzeményekből álló spanyol-angol nyelvű debütáló albuma, a ’Las puertas abiertas’.

Enyedi Sugárka Jazz Tett (kvartett, kvintett formációk)
Enyedi Sugárka – ének, zene, szöveg
dalszerző, Magyar Rádió Garay Attila Jazz Ének Verseny KÜLÖNDÍJ, szövegírói lemezek, Czech Jazz Junior DÖNTŐ
Csicsák György Balázs – gitár, zene, szájharmonika
kortárs zene és jazz hangszerelés, Vienna Konzervatórium
Fonay Tibor – bőgő, basszusgitár
Orszáczky Jackie Jazz Basszusgitár verseny 1. DÍJ
Banai Szilárd – dobok
„2009 év dobosa” DÍJ

Vendégművészek:
Horváth Dániel – ütőhangszerek
Nemzetközi Bukaresti Jazz verseny DÖNTŐ, színdarabokhoz írt zenék
Meggyes Ádám - trombita, szárnykürt
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, kortárs és jazz big-band hangszerelés

2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.