2018.04.24.
György
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Europrax Holding Kft.
1118 Budapest, Szurdok utca 14.       www.europrax.com       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Az EUROPRAX HOLDING Kft. komplett megoldást nyújt a marketing minden területén. A cég vezető szakemberei több évtizedes kommunikációs múlttal rendelkező kollégák számos referenciával a marketing, PR és médiatervezés szakterületeken. Csapatunk kreatív ötletekkel, egyedi, személyre szabott megoldásokkal segíti ügyfeleink munkáját.

Főbb szolgáltatások

Grafikai tervezés

Nyomdai gyártás 

Marketing tanácsadás

Sales promotion

Event marketing

Marketing és média tevékenységek

  


Referenciák

Hűségprogramok

Csapatépítő programok

Konferenciák

Ügyféltalálkozók

Komplett médiakampányok

 


További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.