2018.04.24.
György
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
FényVilág Magyarország Kft.
1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 45-47       www.fenyvilag.com       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

Cégünk, a FényVilág Magyarország Kft., ismert szereplője a szórakoztatási piacnak, hisz látványos tűzzsonglőrjeink, csodálatos tűzijátékaink, valamint minőségi lézer-shownk, továbbá a különleges és népszerű világító termékeink számos alkalommal bizonyították már kiválóságukat.

Főbb szolgáltatások

-Tűzzsonglőr-show,
-Tűzijáték,
-Reklámtárgyak,
-Kémiai világító termékek,
-Lézer-show.

Referenciák

Gála Party Service Kft.
Dom Art Kft.
We Love Kft.
Dx-Souvenir Kft.
XXII. kerület Önkormányzata
Ragazz Art Kft.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.