2018.04.24.
György
  2018 április  

AJÁNLATKÉRÉS
AKCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

BELÉPÉS

HÍRLEVÉL
Fénypont Stúdió
6701 Szeged, Pf. 2383       www.fenypont-studio.hu       Ajánlatkérés / Elérhetőség

Bemutatkozás

A Fénypont Stúdió mindegyik megrendelője, sok visszatérő megelégedett ügyfele tanúsíthatja: a tűzijáték kellemes játék a tűzzel. A Fénypont Stúdió -val kár-és balesetmentes. A Magyarországon egyedülálló módon számítógéppel tervezett és működtetett tűzijátékaink a legmagasabb igényeket is kielégítik. A korszerű technika páratlan pontosságot biztosít a zenére koreografált tűzijátékoknál: a látvány az égen (akár több száz méter magasan) pontosan a zene ütemére jelenik meg. Megrendelőink rendelkezésére állunk beltéri tűzijátékainkkal is
Szolgáltatásunk teljes körű. Önnek csak a helyszínt, az időpontot és a látványtervet kell egyeztetnie üzletkötőnkkel - lehetőleg 3O nappal a tervezett esemény időpontja előtt. Ekkor tudunk Önnek ajánlatot tenni az árra és fizetési feltételre. Minden hatósági engedélyt mi szerzünk be, tehát Önnek ez után a siker elkönyvelésén és a tetszésnyilvánítások fogadásán kívül nincs semmi teendője a tűzijátékkal kapcsolatban.
A látvány teljessége érdekében kültéri szolgáltatásaink minimális árát limitáltuk. Mivel a felhasználásra kerülő kiváló tűzijáték anyagokat több forrásból, mindig a legelőnyösebb feltételekkel szerezzük be, a feladathoz méretezett (nem állandóan nagy méretű) humán erőforrással gazdálkodunk, és nincs "hálózat" - Ön biztos lehet benne: pénzéért egy igen magas színvonalú szolgáltatásban részesül, ha a Fénypont Stúdió-t választja.
További rendezvények
Nincs megjelenítendő elem.
2002-ben alapított rendezvény-portálunk a hazai rendezvények, helyszínek és rendezvényszervezők részletes és naprakész bemutatását tűzte ki célul. Egyszerűen kezelhető és átlátható menürendszerünk segítségével az ide látogató felhasználó könnyedén meglelheti, a keresett rendezvényt, legyen az könnyű- vagy komolyzenei esemény, kiállítás, gyerekprogram, szálláslehetőség, esetleg vásár. Amennyiben partnerünk lesz, ügyfelei könnyebben megtalálhatják az interneten, hogy így tájékozódhassanak cége szolgáltatásiról, és első kézből kérhessenek rendezvényszervezéssel kapcsolatos ajánlatot. Erre akkor is szüksége lehet, ha van már saját honlapja, mert gyűjtőoldalként számos rendezvényre és szolgáltatásra jobb találati aránnyal keresnek nálunk, mint szervező oldalán.
médiaajánlat |  ászf |  impresszum |  kapcsolat |  szerzői jogok |  Fizetési tájékoztató, kérdések és válaszok |  Segítség a regisztrációhoz |  Segítség a rendezvény létrehozáshoz
© rendezveny.hu     Copyright 2003 - 2018     WebSite Media Zrt.